Hoe ga ik te werk ? 

Heeft u intresse in een photoshoot maar heeft u geen idee hoe een photoshoot bij mij in zijn werk gaat? 

♦ Voorafgaand aan een Photoshoot ♦ 

U heeft intresse in een shoot en bent benieuwd naar de tarieven en mijn beschikbaarheid. Na deze opgezocht te hebben neemt u contact met mij op doormiddel van het contactformulier in te vullen. Hier kunt u ook eventuele vragen stellen en extra wensen aangeven. Met dat ik uw aanvraag heb ontvangen beantwoord ik deze zsm. Na mailcontact is de photoshoot gepland maar zijn ook de tarieven, betalingsmogelijkheden, het autersrecht en een aantal praktische zaken duidelijk.

♦ Tijdens een Photoshoot ♦

Op de dag van de photoshoot ontmoeten we elkaar op de afgesproken tijd en op de afgesproken plaats. Betaling heeft al plaats gevonden of word op dat moment contant overhandigd. Aan een photoshoot bij mij zit geen tijslimiet verbonden, dit omdat het voor beide kanten fijner is om een ongedwongen sfeer te hebben. 

♦ Na een photoshoot ♦ 

Na de photoshoot ga ik thuis bezig met het laatste punt. De foto's uitzoeken, de nabewerking en natuurlijk het digitaal opsturen van de foto's. Dit neemt rond de 1 a 2 dagen in beslag, afhankelijk van mijn tijd. Mocht het langer duren word u hier netjes van op de hoogte gebracht.